Onderhoudscontract Symeres

Werkzaamheden

Service en onderhoud

Centrale verwarming

Siemens regelinstallatie

Luchtbehandelingsinstallatie incl. VAV boxen

Warmtepompinstallatie t.b.v. LBK

Stoombevochtigers met ontharder

Airco installatie t.b.v. kantoor

Afzuiginstallatie

Hydrofoorinstallatie en breaktank

Chemisch laboratorium

Symeres is een chemisch laboratorium in de omgeving van Nijmegen. Zij ontwerpen en synthetiseren nieuwe moleculen voor medicijnonderzoek, waarbij het binnenklimaat voor de bedrijfszekerheid van levensbelang is. Voor het onderhouden van deze klimaat- installatie heeft Symeres een onderhoudscontract afgesloten met DKC.

Doelstelling

Kernbegrippen zijn samenwerking en partnerschap wat moet leiden tot het optimaal in stand houden van de huidige installaties. DKC is hierin proactief, denkt mee en is  klantgericht, neemt initiatieven, levert verbeterplannen aan en is innovatief. Dat alles moet leiden tot een kosten-, energie- en storingsreductie, verbeterde samenwerking en klanttevredenheid.

Video afspelen

In het algemeen is de doelstelling dat het correctief onderhoud omlaag moet worden gebracht door uitvoering van het juiste preventief onderhoud. Wat belangrijk is om het onderhoudsconcept te doen slagen, is het bewustzijn, het nut van preventief onderhoud en de medewerkers kostenbewust te maken.

Daarnaast maken wij gebruik van het gebouwbeheersysteem GBS 24/7 zodat we het binnenklimaat continu kunnen monitoren, en bij een calamiteit direct de juiste servicetechnicus binnen de gestelde responstiid van 2 uur bij de klant op locatie kunnen hebben.

Jouw project hier ook bij?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Gerelateerde projecten

Installaties van ventilatie en luchtbehandeling en koel- en verwarmingsinstallatie