Succesvolle realisaties bij Renesas

Werkzaamheden

Installatietechniek

Ventilatie - en luchtbehandelingsinstallatie

Warmtepomp

Regelinstallatie

Koel- en verwarmingsinstallatie

Mooie samenwerking

DKC Totaaltechniek is trots op de afronding van het project bij Renesas in Den Bosch. In opdracht van Raysol heeft DKC Totaaltechniek een complete warmtepomp- en luchtbehandelingsinstallatie gerealiseerd

Renesas

Renesas Electronics Corporation levert betrouwbare embedded design innovaties met complete halfgeleideroplossingen waarmee miljarden verbonden, intelligente apparaten de manier waarop mensen werken en leven kunnen verbeteren. Als wereldleider in microcontrollers, analoge, power en SoC-producten biedt Renesas uitgebreide oplossingen voor een breed scala aan toepassingen in automotive, industrie, consumentenelektronica, kantoorautomatisering en informatie- en communicatietechnologie die helpen aan een onbegrensde toekomst te bouwen.

Klanten over
DKC

“Er is een unieke band ontstaan met als basis eerlijkheid, openheid en transparantie. Het “ontwerp-groepje” bestond uit de juiste personen met de benodigde kennis en kunde; enthousiaste techneuten, kennis van bedrijfsprocessen, kennis van subsidies. Door de openheid en transparantie is er een vertrouwensband ontstaan. Dit is ook noodzakelijk wanneer er een niet eerder toegepaste installatie gerealiseerd moet gaan worden.”

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Peter Profittlich – Renesas

Jouw project hier ook bij?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Gerelateerde projecten

Koelruimtes voor pharma producten gerealiseerd bij Swissport Schiphol in Amsterdam.