Succesvolle samenwerking met Geodis in Amsterdam

Werkzaamheden

Koudetechniek

Geodis Schiphol

Geodis Schiphol

Het internationale bedrijf Geodis is in meer dan 170 landen een van de grootste om alle logistieke beperkingen te overwinnen. Ook in Nederland is Geodis een heel groot bedrijf met maar liefst 12 locaties door het hele land. Één van die locaties is bij Schiphol in Amsterdam, Pharma logistics. Op deze locatie wordt onder andere de volgende diensten aangeboden: industriële projecten, luchtvracht, opslag pharma producten en ook speciale projecten doet Geodis Schiphol. Voor deze locatie hebben wij een tijdje terug de vraag gekregen om in de bestaande opslagruimte verschillende nieuwe opslagplekken te maken waar pharma producten opgeslagen kunnen worden. Dit aangezien er door Geodis een rooskleurige toekomst gezien wordt in de wereld van pharma producten.

koelinstallaties en koelcellen

Bij dit project hebben wij in samenspraak met Geodis Schiphol verschillende koelinstallaties en koelcellen geïnstalleerd. 

Zo is er voor verpakte producten een ruime opslagplaats gerealiseerd, deze opslagruimte blijft altijd tussen de 15 en 25 graden Celsius. Daarnaast is er in deze ruime opslagruimte ook een kleinere opslagplek voor semi-verpakte producten. Die ruimte blijft altijd tussen de 2 en 8 graden Celsius. Met voorkeur rond de 4 graden Celsius. Zo blijven de geneesmiddelen, actieve bestanddelen en andere biologische producten altijd veilig opgeborgen tot de producten door gaan naar hun volgende bestemming.

Milieuvriendelijk

De ruimtes hebben per koelcel verschillende thermostaten. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat de temperatuur op de juiste constante hoogte blijft. Zo hoeft de koude lucht niet van één onderdeel te komen en hoeven de koelcellen niet steeds opnieuw koud te worden. Dit zorgt voor een milieuvriendelijker onderhoud, is beter voor de producten en zorgt ervoor dat apparaten niet te veel druk op één punt krijgen. Waardoor de levensduur van dit product dus veel langer zal zijn en je er dus meer plezier van hebt.

Samen met Geodis hebben we dit project mooi weten te realiseren en kijken we terug op een zeer geslaagde samenwerking. Om die reden zien wij dit als het begin van een mogelijke langere samenwerking!

Jouw project hier ook bij?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Gerelateerde projecten

Installaties van ventilatie en luchtbehandeling en koel- en verwarmingsinstallatie