Service & Onderhoud

Voor uw bedrijfsproces is het van het grootste belang dat de technische installaties in uw gebouw optimaal blijven presteren, en dat in geval van een storing u snel en adequaat wordt geholpen. Dat is waar DKC Service en Onderhoud voor staat!

Wij verzorgen voor u het preventieve en correctieve onderhoud van alle gebouwgebonden installaties. Heeft u een installatie die door DKC Installatietechniek of door DKC Koudetechniek is ontworpen en geïnstalleerd? Dan is uw extra voordeel dat wij de installatie al door en door kennen. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor deskundig onderhoud van iedere gebouwgebonden installatie, van iedere fabrikant en van elke omvang.

Onze expertise bestaat uit:

  • Allround service en onderhoud
  • Planmatig onderhoud (MJOP)
  • Koeltechnisch onderhoud
  • Wettelijke keuringen en inspecties
  • Meet- & regeltechnisch onderhoud
  • Bewaken, beheren en monitoren van gebouwbeheersystemen (GBS)

EXPERTS MET EEN DIENSTVERLENENDE INSTELLING

Wij investeren continu in een team professionele, gemotiveerde service- en onderhoudsmedewerkers. Specialisten die een hoge mate van expertise koppelen aan een klantgerichte instelling. Met DKC Totaaltechniek kiest u voor professionaliteit en duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen zodat we altijd snel kunnen schakelen.

Samen bespreken we graag welke contractvorm het beste bij u past, dit kan variëren van minimaal wettelijk onderhoud tot een uitgebreid prestatiecontract met vooraf afgesproken KPI’s.

.