Planmatig onderhoud

U wilt jarenlang profijt hebben van uw installaties. U wilt dat ze optimaal blijven presteren en dat er zo min mogelijk storingen zijn. En als er tóch een storing optreedt, wilt u kunnen rekenen op een snelle en deskundige oplossing.

Periodiek onderhoud maakt duurzaam

Met een onderhoudscontract bent u zeker van regelmatig onderhoud. Dit verkleint de kans op vroegtijdige slijtage, stilstand van machines of productieverlies. De installatie is bedrijfszeker, u bespaart nog meer energie en voorkomt u storingen, terwijl de levensduur van de installatie langer wordt.

Meerjarig onderhoud én snelle service

Onderhoud nemen wij bij voorkeur op in een meerjarig onderhoudscontract, zodat het onderhoud planmatig wordt uitgevoerd en we zo veel mogelijk risico’s uitsluiten. Is er een storing? Dan sturen wij met spoed één van onze specialisten die zich inzet voor een snelle en goede oplossing. De doelstelling is altijd eensluidend: een veilig gebouw met optimaal werkende installaties!

Installaties op afstand beheren

Wij bedienen en beheren installaties op afstand door middel van de modernste informatietechniek. Onze medewerkers volgen de werking van de installatie én of preventief onderhoud noodzakelijk is. Dit gebeurt ook ’s nachts en in het weekend. Calamiteiten worden volautomatisch aan storingsmonteurs gemeld. Beheer op afstand biedt veel voordeel:

  • adequate alarmverwerking
  • registratie bedrijfsuren
  • monitoring energieverbruik