Hoofdvestiging
DKC Totaaltechniek

Over DKC Totaaltechniek

DKC Totaaltechniek is een rasecht familiebedrijf. Toen ‘opa’ Jan Dekkers in 1962 de gok waagde om zijn eigen bedrijf te starten, hield hij niet voor mogelijk dat zijn kleinzoons 60 jaar later met net zoveel passie aan het roer zouden staan als hij destijds deed. In de loop der tijd groeiden we uit tot een organisatie met meer dan 200 medewerkers die iedere dag met veel plezier aan de slag gaan binnen één van onze disciplines.

Adres
Contact
Openingstijden (Ma-Vr)

Derde generatie aan het roer

“Inmiddels staan we als derde generatie al bijna 30 jaar aan het roer van het bedrijf. Misschien is precies dat ook wel de sleutel tot het succes van het bedrijf. Zowel het familiegevoel als de korte lijnen zijn immers altijd gebleven en iedere werknemer is even belangrijk bij DKC Totaaltechniek.” 

Eigenaren DKC Totaaltechniek
Frank en Roland Dekkers

Divisies binnen DKC Totaaltechniek

DKC Totaaltechniek is als hoofdvestiging verdeeld in verschillende divisies: Werktuigbouwkunde, Koudetechniek, Elektrotechniek, Service & Onderhoud, Kleinschalig werk (kleine projecten) en Meet- en Regeltechniek

We bundelen al onze krachten en streven naar de meest duurzame en innovatieve technische installaties voor onze klanten. Dit doen wij vanuit onze visie op totaaltechniek. Hierdoor zijn we in staat zijn om voor allerlei projecten installaties op maat te maken. 

Werken Bij DKC

Bij ons heerst een informele werksfeer waarbij iedere medewerker ruimte heeft zich te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie. Jouw groei is onze prioriteit. Het familiegevoel en persoonlijke contact is duidelijk aanwezig binnen de organisatie. Iedere werknemer is even belangrijk. Want zonder medewerkers is er geen DKC. Samen maken wij het tot een succes.