DKC- Rademakers Elektrotechniek

Over DKC- Rademakers Elektrotechniek

Per 1 november  2023 heeft DKC Totaaltechniek Rademakers Elektrotechniek Nijmegen B.V. overgenomen. Deze fusie belooft onze klanten nog betere elektrotechnische oplossingen en een stap naar een duurzamere toekomst.

Adres
Contact
Openingstijden (Ma-Vr)

Duurzamere toekomst

“Opererend onder de vlag van DKC Totaaltechniek bouwen we vanuit ons nieuwe kantoor in Nijmegen met DKC- Rademakers Elektrotechniek aan een duurzamere wereld voor ons allemaal. Met DKC- Rademakers Elektrotechniek zijn we als gespecialiseerd elektrotechnische installateur actief op het gebied van licht- en krachtinstallaties voor professionele opdrachtgevers. 

Vestigingsleider DKC- Rademakers Elektrotechniek
Rob Bisschops

Elektronische oplossingen op maat

Met een gedreven team van inmiddels 18 vaste medewerkers, ondersteund door zelfstandige experts, verleent DKC- Rademakers Elektrotechniek zich tot een veelzijdige specialist op het gebied van Elektrotechniek, waaronder laadpalen, zonnepanelen, domotica, beveiliging en verlichting voor zakelijke opdrachtgevers.

Regionaal versterken op E-gebied

Bij DKC Totaaltechniek zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om ons te verbeteren. DKC- Rademakers Elektrotecniek stelt ons in staat om onze opdrachtgevers in omgeving Nijmegen nog beter van dienst te zijn op het gebied van elektrotechnische diensten.