Elektrotechniek

In 2021 nam DKC Totaaltechniek het (in Brabant) gerenommeerde Van Santvoort enovatieve installaties over. Hiermee breiden we namelijk onze dienstverlening op het gebied van elektrotechniek uit met een club van zeer kundige mensen.

Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties vormen de basis van wat wij zijn en wat wij doen. Al vanaf het begin, in 1973, kent van Santvoort een breed scala aan klanten waar we de meest uiteenlopende projecten en installaties hebben mogen ontwerpen en uitvoeren. Van bedrijfsgebouwen en distributiecentra tot scholen en verzorgingshuizen en van kantoren, en appartementen tot woningen en villa’s. Met altijd als belangrijkste drijfveren: mooie uitdagende projecten, een tevreden klant en goede kwaliteit. Bij ons mag de lat altijd hoger, maar nooit omlaag. Iets ‘elektrotechnisch’ bouwen wat niet bestaat is geen probleem. Enovatie noemen we dat hier.

Elektrotechniek oplossingen

Het familiegevoel

Net als bij DKC, zit het familiegevoel ook bij Van Santvoort diepgeworteld. Met de overname van Van Santvoort hebben we namelijk ook direct 50 trotse medewerkers aan ons team toegevoegd. Sommige van hen werken er al meer dan 30 jaar. Als je na zó’n tijd nog steeds met plezier naar je werk gaat, dan moet het wel als familie voelen. 

Dat familiegevoel wordt nog eens extra versterkt door de organisatiestructuur. Geen “moeten” van bovenaf, maar ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het stimuleren en mogelijkheden bieden voor individuele groei en samenwerking. Korte lijnen en een platte organisatie. Dat zorgt voor werkplezier en saamhorigheid op de werkvloer. Dat zit wel snor, ook na de overname door DKC. 

Verwachtingen overtreffen

Met het totaalpakket dat we bieden zijn we in staat om verwachtingen te overtreffen. Samen maken we dromen waar op het gebied van totaalinstallatie. We inventariseren wat voor jou de best passende oplossing is – en acteren daarop. Veel aspecten spelen daarbij een rol. Denk aan functionaliteit, gebruiksgemak, exploitatiekosten, levensduur, betrouwbaarheid, beleving en duurzaamheid. Maatwerk dus, al noemen wij het gewoon slimme installaties. 

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Van Santvoort (onderdeel van DKC Totaaltechniek). We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Van Santvoort
Enovatieve installaties

Van Santvoort

Enovatieve installaties

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

“Er is een unieke band ontstaan met als basis eerlijkheid, openheid en transparantie. Het “ontwerp-groepje” bestond uit de juiste personen met de benodigde kennis en kunde; enthousiaste techneuten, kennis van bedrijfsprocessen, kennis van subsidies. Door de openheid en transparantie is er een vertrouwensband ontstaan. Dit is ook noodzakelijk wanneer er een niet eerder toegepaste installatie gerealiseerd moet gaan worden.”

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Jan-Willem – IFF

Elektrotechniek

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Elektrotechniek

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.