Beveiligingsinstallaties

Zo helpen we jou met het beveiligen van het pand. Of dat nou betrekking heeft op inbraak of brandveiligheid.

Veiligheid voorop met effectieve beveiligingsinstallaties voor jouw bedrijf

We willen met zijn allen natuurlijk niets liever dan een veilige én beveiligde werkplek. Met de overname van Van Santvoort heeft DKC Totaaltechniek ook deze expertise aan het uitgebreide rijtje toegevoegd. Zo helpen we jou met het beveiligen van het pand. Of dat nou betrekking heeft op inbraak of brandveiligheid: jij hoeft je geen zorgen meer te maken.

Een beveiligingsinstallatie is een verzameling van technische en organisatorische maatregelen die zijn bedoeld om een ​​gebouw, terrein of informatiesysteem te beschermen tegen dreigingen zoals inbraak, diefstal, brand, vandalisme of cyberaanvallen. Dit omvat onder meer alarm- en detectiesystemen, videobewakingssystemen, toegangscontrole en brandbeveiligingssystemen.

Het doel van een beveiligingsinstallatie is om mensen en waardevolle bezittingen te beschermen tegen ongewenste gebeurtenissen, en om te waarborgen dat de gevolgen van een dreiging tot een minimum beperkt blijven. Er zijn veel verschillende soorten beveiligingsinstallaties beschikbaar, afhankelijk van de specifieke vereisten van een locatie of situatie.

Brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie helpt je om brand te detecteren en door alarm te slaan bij het uitbreken van een brand. We plaatsen brandmelders op strategische plekken in een gebouw. Deze melders zijn verbonden met een centrale controle-eenheid die het alarm activeert en de juiste hulpdiensten informeert.

Brandmeldinstallaties pikken de alarmsignalen al in een vroeg stadium op, zodat er snel actie kan worden ondernomen om verdere verspreiding te voorkomen. Bovendien zorgen deze systemen ervoor dat er een alarm afgaat, zodat de aanwezigen in het gebouw snel en doeltreffend kunnen evacueren.

Er bestaan verschillende soorten brandmelders. Denk hierbij aan rook- en/of warmtedetectie. Het is belangrijk om de juiste soort brandmelder te kiezen voor de specifieke omstandigheden en vereisten van het betreffende gebouw. Onze adviseurs kunnen je hier alles over vertellen, zodat jij zeker weet dat je gebakken zit. Tevens staat er een onderhoudsteam voor je klaar dat regelmatig onderhoud en inspectiewerkzaamheden aan de brandmelders uitvoert. Een goed werkende installatie is immers van levensbelang.

Ontruimingsinstallaties

Op het moment dat er een onveilige situatie in een pand ontstaat, wil je de gebruikers van het pand hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte brengen. Hier helpen ontruimingsinstallaties bij. Een ontruimingsinstallatie is een beveiligingssysteem dat bijdraagt aan een snelle en georganiseerde evacuatie in geval van nood.

Een dergelijke installatie omvat verschillende, onmisbare elementen, zoals ontruimingsalarmen, noodverlichting, uitgangspoortjes, ontruimingsplattegronden en lichtaanduidingen. Het systeem is ontworpen om de evacuatie in goede banen te leiden en de kans op paniek en verwarring te verkleinen.

Van Santvoort heeft een flinke dosis ervaring op dit gebied en weet dus als geen ander hoe een bedrijfspand voorzien kan worden van een passende ontruimingsinstallatie. DKC Totaaltechniek is dan ook blij dat deze expertise aan het portfolio is toegevoegd. Zo kunnen we jou helpen om je werkplek weer een stukje veiliger te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw pand te beveiligen? Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Inbraakbeveiliging

Er zit natuurlijk niemand te wachten op ongenode gasten, maar zeker in een bedrijfsomgeving wil je niet dat waardevolle bezittingen en gevoelige informatie in verkeerde handen terechtkomen. Inbraakbeveiliging is dan ook op veel plekken meer dan welkom.

Inbraakbeveiliging kan uit verschillende maatregelen bestaan. Denk daarbij aan sloten, alarmsystemen, videobewaking, toegangscontrole en bewegingsdetectie. Onze gecertificeerde beveiligingsspecialisten helpen je graag bij het bepalen van de juiste beveiligingsoplossing voor het bedrijfspand. De behoefte kan namelijk nogal uiteenlopen. Om de werking van de systemen te waarborgen staat ons serviceteam klaar om regelmatig onderhoud uit te voeren en controles te verrichten.

Toegangsbeveiliging

Toegangsbeveiliging is een verzameling van maatregelen die worden genomen om de toegang tot een bepaald gebied of faciliteit te beperken en te controleren. Het is ontworpen om ongewenste indringers uit te sluiten en de veiligheid en integriteit van de faciliteit te waarborgen. Hier zijn enkele veelgebruikte methoden voor toegangsbeveiliging:

  1. Sloten: Basale sloten op deuren en ramen zijn een van de meest eenvoudige manieren om toegang te beperken.
  2. Toegangscontrole: Een toegangscontrolesysteem, zoals een elektronische sleutelkaart of een vingerafdruklezer, beperkt de toegang tot geselecteerde gebieden door de identiteit van de gebruiker te verifiëren.
  3. Bewakingscamera’s: Videobewaking kan worden gebruikt om de toegang te monitoren en opnames te maken van personen die het gebied betreden of verlaten.
  4. Beveiligingspersoneel: Beveiligingspersoneel kan worden ingezet om de toegang te bewaken en te controleren.
  5. Parkeersystemen: Parkeersystemen, zoals slagbomen en barrières, kunnen worden gebruikt om de toegang tot parkeerterreinen te beperken en te controleren.

De vereisten voor toegangsbeveiliging kunnen variëren afhankelijk van de specifieke locatie, de aard van de activiteiten die er plaatsvinden en de gevoeligheid van de informatie en bezittingen die moeten worden beschermd. Het is belangrijk om een ​​gecertificeerde beveiligingsspecialist te raadplegen voor een beoordeling en aanbeveling van de juiste oplossingen voor toegangsbeveiliging.

Camerabewaking (CCTV)

Camerabewaking wordt gebruikt om visuele opnamen te maken van een bepaald gebied om de beveiliging te waarborgen. Veelgebruikte toepassingen van camerabewaking zijn onder andere om de toegang tot gebouwen, gebieden of faciliteiten te monitoren en opnamen te maken van personen die het gebied betreden of verlaten en om de activiteiten binnen een winkel of bedrijf te monitoren en zo de kans op overvallen te verminderen.

CCTV staat voor “closed-circuit television” en is een systeem van videobewaking waarbij de opgenomen beelden alleen beschikbaar zijn voor een beperkt publiek, meestal degenen die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging. Het doel van CCTV is om beveiliging te waarborgen en criminaliteit te helpen voorkomen of opsporen.

CCTV-systemen kunnen bestaan ​​uit bewakingscamera’s, opname-apparatuur, monitoren en andere randapparatuur die samenwerken om real-time en opgenomen videobeelden te produceren. Deze beelden kunnen worden bekeken en opgeslagen voor latere analyse en bewijsvoering.

Camerabewaking is een effectieve tool voor beveiliging en kan helpen bij het opsporen van ongure types en het verhogen van de veiligheid. Het is echter belangrijk om de privacyrechten van individuen te respecteren en de wetten en regels voor camerabewaking te volgen. Daarom staan onze ​​beveiligingsspecialisten klaar voor advies over de juiste oplossingen voor camerabewaking.

Intercom

Intercombeveiliging is een beveiligingssysteem dat bestaat uit intercomapparatuur en spraakcommunicatie- en toegangscontrolecomponenten. Het systeem stelt gebruikers in staat om bezoekers of indringers te identificeren en te communiceren voordat ze toegang krijgen tot een gebouw of een beveiligd gebied.

De intercomcomponenten bestaan ​​uit microfoons, luidsprekers en een centrale controle-eenheid. Bewoners of beveiligingspersoneel kunnen gesprekken voeren met bezoekers voordat ze toegang krijgen, en beslissen of ze toegang moeten verlenen of niet. De toegangscontrolecomponenten, zoals magneetische sloten, elektromechanische sluizen en elektronische sleutelkaarten, kunnen worden gebruikt om toegang te regelen.

Intercombeveiliging is een effectieve manier om de toegang tot gebouwen en beveiligde gebieden te beheersen en te waarborgen, en biedt beveiliging tegen indringers. Het is echter belangrijk om de intercomapparatuur regelmatig te onderhouden en te vervangen wanneer nodig om te waarborgen dat het systeem optimaal functioneert. Ons serviceteam staat dan ook 24/7 voor je klaar.

Advies op maat

Wilt u graag meer weten of bent u benieuwd bij welke projecten wij in u kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag welke oplossing het beste bij u past.

Geert van Gent
Hoofd verkoop Van Santvoort

Foto-Geert

Geert van Gent

Hoofd verkoop Van Santvoort

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Beveiligingsinstallaties

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Beveiligingsinstallaties

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.