Laadpalen

Of je nu thuis, op het werk, of onderweg bent, wij zorgen ervoor dat je altijd en overal zorgeloos kunt opladen.

Laadoplossingen voor iedere situatie

Met onze laadpalen zetten we samen een stap naar een duurzamere toekomst. Of je nou kiest voor kopen, leasen, of een op maat gemaakte oplossing voor jouw huis of bedrijf, met onze ruime ervaring zijn wij er om je volledig te ontzorgen. Investeren in een laadpaal is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Wij bieden concurrerende prijzen en adviseren je graag over mogelijke subsidies en fiscale voordelen.

Onze voordelen

dkc-icoon-domotica-color-100sq

Duurzame oplossingen

We richten ons exclusief op milieuvriendelijke en kostenbesparende laadpalen. Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, wat vooral belangrijk is in de transitie naar groenere energiebronnen

DKC - icoon - innovatie - color

Slimme integratie

Met slimme functies zoals app-bediening en integratie met zonne-energiesystemen, bieden we bij DKC Totaaltechniek een technologisch geavanceerde laadervaring.

dkc-icoon-afspraak-152sq

Persoonlijke benadering

Ons team van gekwalificeerde en ervaren experts biedt uitstekende klantenservice, inclusief persoonlijk advies en ondersteuning bij de keuze en installatie van laadpalen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Laadpalen voor thuis

Op zoek naar een laadpaal voor jouw elektrische auto? Of je nu kiest voor kopen of leasen, wij hebben de perfecte oplossing voor je. Met een eigen laadpaal thuis heb je altijd een beschikbaar laadpunt. Dit betekent snel, betaalbaar en eenvoudig jouw auto opladen – puur gemak!

Onze totaalpakketten zijn flexibel aan te passen aan jouw wensen. Van de laadpaal zelf tot de installatie, een 24/7 helpdesk, en zelfs automatische updates, wij ontzorgen je volledig.

Installatie
We installeren alle merken en staan garant voor topkwaliteit en de nieuwste technieken. Ook zijn we een premium supplier van Lanova, een gerenommeerd merk waarbij design en techniek hoog in het vaandel staan. Dankzij onze modulaire opbouw blijven jouw laadstations ook in de toekomst up-to-date. Ook na de installatie staan onze experts altijd voor je klaar!

Liever voordelig leasen?
Leasen kan al vanaf € 13,25 per maand (excl. btw)*! Met onze lease opties heb je volledige controle over de looptijd, eigen risico en samenstelling van de laadpaal.

Een laadpaal bij een gebouwencomplex
Maak je gebruik van een gezamenlijke parkeerplaats en wil je elektrisch opladen, dan hebben wij ook hier diverse opties voor. Informeer naar de mogelijkheden.

Laadpalen voor bedrijven

De wereld van mobiliteit is volop in beweging. Denk aan car sharing, nieuwe vervoerstechnieken en natuurlijk elektrisch rijden. Steeds meer zakelijke rijders kiezen dan ook voor een elektrische auto. Als ondernemer speel je hier slim op in met het elektrisch laden van de auto’s van jouw werknemers en klanten.

Denk je aan goedkopere kilometers voor je team? Extra inkomsten uit je laadpaal? Of wil je gewoon top service bieden aan je klanten? Gebruik je laadpaal als marketingtool of wil je weten hoe het zit met onderhoud en support? En hoe snel verdien je je investering terug? Wij hebben de antwoorden! We kijken graag samen naar jouw wensen en behoeften voor de beste oplossing.

Financieel Voordeel
Er zijn subsidies zoals de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en Vamil-regelingen. Dit kan, bij een investering vanaf €2500, een aftrek tot 75% betekenen. Onze financieel expert helpt je graag met de cijfers!

Zakelijk Leasen
Wil je geen eigen laadpunten kopen, maar wel deze service bieden? Met Lanova, onze partner voor laadpaaltechniek, staan we voor je klaar. We bespreken graag persoonlijk je wensen en behoeften.

Tip: Combineer de aankoop van een laadpaal met zonnepanelen voor nog meer duurzaamheid!

Jouw ideale oplossing in 5 stappen

Installatie en onderhoud door experts

Bij DKC Totaaltechniek begrijpen we dat de installatie en het onderhoud van laadpalen specialistisch werk is. Ons team van ervaren professionals zorgt voor een naadloze integratie van de laadpaal in jouw bestaande elektrische infrastructuur.

Veelgestelde vragen

Ja, wij bieden 24/7 uitgebreide klantondersteuning en service na installatie om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met jouw product.

Ja, er zijn vaak overheids- en lokale subsidies beschikbaar voor de aanschaf van elektrische laadpalen. Onze experts adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw situatie.

Ja, laadpalen zijn compatibel met alle gangbare merken en modellen van elektrische voertuigen.
Absoluut, onze laadpalen kunnen naadloos worden geïntegreerd met zonne-energiesystemen, wat bijdraagt aan een nog groenere laadervaring.

Ja, onze experts kunnen advies geven over de naleving van relevante regelgeving en normen met betrekking tot de installatie en het gebruik van laadpalen.

header-laadpalen-dkc

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Laadpalen

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Laadpalen

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.