Warmtepompen

Onze experts en installateurs analyseren graag jouw specifieke behoeften om de ideale warmtepomp voor jouw situatie te vinden.

De Sleutel tot Duurzaam Verwarmen

Bij DKC Totaaltechniek begrijpen we als geen ander de waarde van duurzame en efficiënte verwarmingsoplossingen. Onze warmtepompsystemen bieden niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarming, maar zorgen ook voor een aanzienlijke verlaging van jouw energierekening. Ben jij klaar om de stap te maken naar een groenere toekomst?

De voordelen op een rij

DKC - icoon - duurzaamheid - color

Duurzaamheid

Verminder jouw CO2-uitstoot en draag bij aan een schonere planeet.

dkc-icoon-temperatuur-testen-color-60sq

Comfort

Geniet van een constante en aangename temperatuur.

DKC Icoon - Beter energielabel

Energie-efficiëntie

Bespaar op je energierekeningen door efficiënter energiegebruik.

dkc-icon-badge

Kwaliteit

Wij werken alleen met hoogstaande merken zoals Mitsubishi Electric.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp is een innovatief systeem dat warmte uit de omgeving (lucht, water of grond) haalt en deze omzet in verwarming voor jouw bedrijfspand of huis. Dit proces kan ook worden omgekeerd om jouw gebouw te koelen tijdens warmere maanden. Een slimme investering die comfort biedt in elk seizoen!

Jouw ideale oplossing in 5 stappen

Installatie en onderhoud door gecertificeerde installateurs

Onze ervaren en gecertificeerde installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en staan ook na de installatie voor je klaar. Regelmatig onderhoud zorgt voor een lange levensduur en optimale prestaties van jouw warmtepomp. Maak een afspraak voor installatie of onderhoud.

Subsidie

Investeer in een warmtepomp en profiteer van ISDE-subsidies in 2024. Het subsidiebedrag hangt af van het type warmtepomp en de combinatie van verduurzamingsmaatregelen die je treft. Door meerdere maatregelen te combineren, zoals isolatie en een warmtepomp, kan je meer subsidie ontvangen. De aanvraagprocedure van ISDE-subsidies omvat het controleren van voorwaarden, het verkrijgen van een meldcode, aankoop, installatie, en het indienen van een subsidieaanvraag. Na uw aanvraag verwacht u binnen 8 weken een reactie van de RVO

Meer weten over mogelijke subsidies voor jouw situatie? Neem contact op voor advies op maat.

Veelgestelde vragen

Warmtepompen hebben doorgaans een levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar, afhankelijk van het model en onderhoud.

De meeste gebouwen zijn geschikt voor een warmtepomp, maar sommige aanpassingen kunnen nodig zijn, afhankelijk van de specifieke situatie en het type warmtepomp.

Er zijn verschillende soorten warmtepompen, elk met unieke kenmerken en toepassingen. Elke soort heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende soorten gebouwen en klimaatcondities:

Lucht-lucht warmtepompen:
Verwarmen of koelen binnenlucht met warmte uit de buitenlucht.

Lucht-water warmtepompen:
Gebruiken buitenlucht om water te verwarmen voor verwarmingssystemen.

Water-water warmtepompen:
Halen warmte uit waterbronnen voor verwarming en warm tapwater.

Grond-water warmtepompen:
Benutten grondwarmte voor verwarmingsdoeleinden.

Hybride warmtepompen:
Combineren een warmtepomp met een andere energiebron voor efficiëntie.

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Warmtepompen

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Warmtepompen

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.