Zakelijk laden

Met onze laadpaal voor de deur kunnen uw bezoekers of medewerkers altijd op weg met een volle batterij. Wij hebben dé ideale oplossingen voor zakelijk laden.

Zakelijk laden voor iedere behoefte

De energietransitie is in volle gang en mobiliteit wordt steeds duurzamer. Dit betekent dat er steeds meer vraag is naar laadpalen bij bedrijven of vastgoedeigenaren om te kunnen voldoen aan de behoeftes van bijvoorbeeld medewerkers of klanten. DKC Totaaltechniek helpt u graag met de overstap naar elektrisch rijden. Samen zetten we de stap naar een duurzamere toekomst.

Of u nou kiest voor kopen van één of meerdere laadpalen of een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf of locatie, met onze ruime ervaring zijn wij er om u volledig te ontzorgen. Investeren in een laadpaal is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar dragen daarnaast bij aan een positief imago van uw bedrijf. U laat hiermee zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt en oog heeft voor duurzaamheid. Wij adviseren u graag over mogelijke subsidies en fiscale voordelen van zakelijk laden.

Onze voordelen

dkc-icoon-domotica-color-100sq

Duurzame oplossingen

We richten ons exclusief op milieuvriendelijke en kostenbesparende laadpalen. Dit draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, wat vooral belangrijk is in de transitie naar groenere energiebronnen

DKC - icoon - innovatie - color

Slimme integratie

Met slimme functies zoals app-bediening en integratie met zonne-energiesystemen, bieden we bij DKC Totaaltechniek een technologisch geavanceerde laadervaring.

dkc-icoon-afspraak-152sq

Persoonlijke benadering

Ons team van gekwalificeerde en ervaren experts biedt uitstekende klantenservice, inclusief persoonlijk advies en ondersteuning bij de keuze en installatie van laadpalen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Laadpalen voor uw vastgoed

DKC Totaaltechniek is dé specialist in laadoplossingen voor de zakelijke vastgoedmarkt. Wij helpen u graag om uw pand klaar te maken voor de toenemende vraag naar laadmogelijkheden voor elektrische voertuigen.

Waarom laadpalen op uw vastgoed?

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Door laadpalen op uw pand te plaatsen, maakt u uw pand aantrekkelijker voor huurders en kopers. Dit kan leiden tot hogere huurtarieven en een snellere verhuur of verkoop van uw pand. Daarnaast dragen laadpalen bij aan de waardeverhoging van uw pand. Dit komt doordat elektrische voertuigen steeds populairder worden en de vraag naar laadmogelijkheden toeneemt.

Investeren in laadpalen is een duurzame investering. U draagt hiermee bij aan een schoner milieu en vermindert de CO2-uitstoot van uw pand. De vraag naar laadmogelijkheden zal de komende jaren alleen maar toenemen. Door nu te investeren in laadpalen, bent u klaar voor de toekomst.

Of u nu een nieuwbouwproject ontwikkelt of uw bestaande pand wilt verduurzamen, DKC Totaaltechniek heeft de perfecte laadoplossing voor u. Wij adviseren u graag over de beste locatie voor uw laadpalen, het aantal benodigde laadpunten, het type laadpaal en de benodigde bekabeling. 

Ook voor het onderhoud en beheer van uw laadpalen kunt u bij DKC Totaaltechniek terecht. Zo bent u altijd verzekerd van optimaal werkende laadpalen.

Tip: Combineer de aankoop van een laadpaal met zonnepanelen voor nog meer duurzaamheid!

Laadpalen voor bedrijven

Elektrisch rijden en laden is de toekomst. Als ondernemer kunt u hier slim op inspelen met het elektrisch laden van de auto’s van uw werknemers en klanten. Met laadpalen op uw parkeerplaats biedt u uw medewerkers, klanten en bezoekers de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden met 100% groene stroom. Dit draagt niet alleen bij aan een schoner milieu, maar geeft uw bedrijf ook een duurzame uitstraling.

Plaats één of meerdere laadpalen en uw bezoekers én medewerkers laden hun batterij op. Busjes of auto’s, wij bieden laadoplossingen voor elk bedrijf. Zo rijdt iedereen zorgeloos van A naar B.

DKC Totaaltechniek biedt een breed scala aan laadpalen en met verschillende functionaliteiten. Zo is er altijd een laadpaal die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Denk je aan goedkopere kilometers voor je team? Extra inkomsten uit je laadpaal? Of wil je gewoon top service bieden aan je klanten? Gebruik je laadpaal als marketingtool of wil je weten hoe het zit met onderhoud en support? En hoe snel verdien je je investering terug? Wij adviseren u graag over de beste laadoplossing voor uw bedrijf. Neem contact met ons voor meer informatie en mogelijkheden.

Tip: Combineer de aankoop van een laadpaal met zonnepanelen voor nog meer duurzaamheid!

Zakelijke laadoplossingen in 5 stappen

Installatie en onderhoud

Bij DKC Totaaltechniek begrijpen we dat de installatie en het onderhoud van laadpalen specialistisch werk is. Met een onderhoudscontract zorgen onze professionals niet alleen voor een naadloze integratie van de laadpaal in uw bestaande elektrische infrastructuur, maar bieden we ook het onderhoud aan. Zo ontzorgen we u van A tot Z.

Veelgestelde vragen

Absoluut, onze laadpalen kunnen naadloos worden geïntegreerd met zonne-energiesystemen, wat bijdraagt aan een nog groenere laadervaring.

Ja, onze experts kunnen advies geven over de naleving van relevante regelgeving en normen met betrekking tot de installatie en het gebruik van laadpalen.

Dat zullen we moeten uitzoeken. Als er genoeg capacteit is, kunnen we zonder meer snelladers plaatsen. Maar dat doen we alleen als ze functioneel zijn. Wij plaatsen laadstations die passen bij een locatie en de laadbehoefte(n) van EV-rijders. Voor locaties waar veel mensen een half uur of een uur zijn, zijn snelladers een optie. Voor plekken waar mensen twee uur of langer moeten of willen zijn, zijn ‘gewone’ laadstations een prima keuze. In alle gevallen kunnen eindgebruikers zorgeloos naar hun volgende bestemming rijden, zonder tijd of geld te verspelen aan de kant van de snelweg.

Ja, u kunt ervoor kiezen om uw laadpalen tegen betaling ter beschikking te stellen aan bezoekers van uw bedrijfsterrein. Dit kan een extra inkomstenstroom voor uw bedrijf opleveren. U kunt daarbij zelf de tarieven bepalen.

Ja, wij bieden 24/7 uitgebreide klantondersteuning en service na installatie om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw product.

header-laadpalen-dkc

Advies op maat

Wilt u graag meer weten of bent u benieuwd bij welke projecten wij in u kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag welke oplossing het beste bij u past.

Geert van Gent
Hoofd verkoop Van Santvoort

Foto-Geert

Geert van Gent

Hoofd verkoop Van Santvoort

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Zakelijk laden

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Zakelijk laden

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.