Zonnepanelen

Met onze groeiende focus op duurzaamheid, zijn zonnepanelen een populaire keuze geworden. Of je nu een klein gezinshuis hebt of een groot bedrijfspand, zonnepanelen leveren overal voordelen op.

Groene energie, slimme investering

Investeren in zonnepanelen is meer dan alleen besparen op je energierekening. Het is een duurzame keuze voor de lange termijn. Naast het verminderen van je CO2-voetafdruk, verhoogt het de waarde van je woning of bedrijfspand. En met de levensduur van onze kwalitatieve panelen geniet je nog ver in de toekomst van duurzame energie. Zo zijn onze zonnepanelen niet alleen een boost voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

De juiste oplossing realiseer je met DKC Totaaltechniek

DKC Icoon - Besparen op energie

Bespaar op energiekosten

Zodra de zonnepanelen op je dak staan, begin je met besparen.

DKC - icoon - duurzaamheid - color

Milieuvriendelijk

Verminder je CO2-voetafdruk door schone energie.

DKC Icoon - Energieprijs onafhankelijk

Onafhankelijk van energieprijzen

Minder last van schommelende energieprijzen.

DKC Icoon - Waardeverhoging

Waardeverhoging

Woningen en bedrijfspanden met zonnepanelen zijn meer waard.

DKC Icoon - Beter energielabel

Beter energielabel

Zonnepanelen verhogen de score van het energielabel van jouw huis of bedrijfspand.

DKC Icoon - Advies op maat (100x100)

Advies op maat

Elk dak is anders, onze ervaren specialisten vinden voor elke unieke situatie de perfecte oplossing.

dkc-icon-badge

Kwaliteit en garantie

Wij werken alleen met erkende merken en de beste leveranciers.

dkc-icoon-service-en-onderhoud-100sq

Service en onderhoud

Na de installatie ondersteunen we je met hoogwaardige service en onderhoud.

Service en ervaring waar we trots op zijn

Bij DKC Totaaltechniek hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen op diverse daken, variërend van 10 tot 1000 panelen. Of je nou een klein woonhuis hebt of een groot bedrijfspand, wij hebben de brede expertise om een oplossing op maat te bieden. Zo kies je voor een betrouwbare en behulpzame partner in duurzame energie. Onze ervaring, expertise en klantgerichte service zorgen ervoor dat de overstap naar zonnepanelen een naadloze en lonende ervaring wordt.

Jouw ideale oplossing in 5 stappen

Installatie en onderhoud door gecertificeerde installateurs

Onze ervaren en gecertificeerde installateurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en staan ook na de installatie voor je klaar. Regelmatig onderhoud zorgt voor een lange levensduur en optimale prestaties van jouw zonnepanelen. 

Zonnepanelen en warmtepompen zijn de perfecte combinatie

De combinatie van zonnepanelen en warmtepompen biedt een geavanceerde oplossing voor energie-efficiëntie. Zonnepanelen leveren de benodigde elektriciteit voor warmtepompen, waardoor je huis of bedrijfspand zowel verwarmd als gekoeld kan worden met duurzaam opgewekte energie. Deze samenwerking resulteert in een aanzienlijke vermindering van energiekosten en draagt bij aan een kleinere ecologische voetafdruk waarbij de energie die je verbruikt in balans is met de energie die je opwekt.

Bovendien stimuleert de overheid deze milieuvriendelijke investering vaak met aantrekkelijke subsidies en fiscale voordelen, waardoor de initiële kosten voor zowel zonnepanelen als warmtepompen worden verlaagd.

Bij DKC Totaaltechniek bieden we op maat gemaakte oplossingen, aangepast aan jouw specifieke behoeften, om de perfecte balans te vinden tussen deze twee innovatieve technologieën.

Veelgestelde vragen

De terugverdientijd hangt af van verschillende factoren zoals het energieverbruik en de energieopbrengst van de panelen. Gemiddeld ligt dit tussen de 6 en 8 jaar.

In de meeste gevallen is een vergunning niet nodig, maar er zijn uitzonderingen. We adviseren je graag over de regelgeving in jouw gemeente.

Jazeker, zonnepanelen werken ook bij bewolking, al is de opbrengst dan lager dan op zonnige dagen.

Overtollige energie kun je terugleveren aan het elektriciteitsnet, wat vaak verrekend wordt met je energierekening via saldering.
Er zijn verschillende subsidies en fiscale voordelen beschikbaar. Wij adviseren en helpen je graag bij het aanvragen hiervan.

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Zonnepanelen

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Zonnepanelen

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.