Luchtbehandeling

Het belang van een goede luchtkwaliteit is van groot belang en het wordt steeds meer op waarde geschat.

Luchtbehandeling is de sleutel tot een gezond bedrijfsklimaat

Voor de productiviteit van de medewerkers is het belangrijk om een optimale luchtkwaliteit te hebben binnen het bedrijf. Mede daarom is het van belang om de luchtbehandelingsinstallaties regelmatig te onderhouden. Luchtbehandeling is buitenlucht oftewel circulatielucht. Dat is de lucht die je filtert, verwarmt en verkoelt. Uiteindelijk blaas je die lucht in. Het belang van een goede luchtkwaliteit wordt steeds meer op waarde geschat. DKC Totaaltechniek biedt het leveren, ontwikkelen en het onderhoud op maat aan van jouw installaties.

Duurzaam

Ben jij op zoek naar een duurzame luchtbehandelingsinstallatie? Een installatie waarmee een comfortabel binnenklimaat altijd verzekerd is? Oriënteer jezelf goed of laat het over aan de professionals. Er zijn volop standaardoplossingen voor luchtbehandeling op de markt, maar voor een optimaal rendement is maatwerk noodzakelijk. Daarom kijken we bij DKC Totaaltechniek altijd naar de positie, de toepassing én de behoefte van de gebruiker. Met onze ervaring maken we vervolgens een passend ontwerp voor een luchtbehandelingsinstallatie. DKC Totaaltechniek neemt jouw klimaatzorg graag uit handen.

Onderhoud

Het onderhouden van een luchtbehandelingsinstallatie is een aanzienlijke investering. Om het maximale uit de installatie te halen is het belangrijk om niet alleen te kiezen voor vakwerk bij het ontwerp en de installatie, maar ook bij het onderhouden en reinigen van de installatie. De luchtbehandelingsinstallatie blijft op deze manier goed van kwaliteit, zo voorkom je storingen en het energieverbruik blijft in controle.

24/7 onderhoudsservice

DKC Totaaltechniek biedt naast 24/7 onderhoudsservice en spoedreparaties ook compleet nieuwe luchtbehandelingsinstallaties. Is jouw luchtbehandelingsinstallatie aan vervanging toe? Wij vervangen ook complete installaties, maar ook deelcomponenten. Daarbij hebben we altijd oog voor duurzame oplossingen.

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

“Er is een unieke band ontstaan met als basis eerlijkheid, openheid en transparantie. Het “ontwerp-groepje” bestond uit de juiste personen met de benodigde kennis en kunde; enthousiaste techneuten, kennis van bedrijfsprocessen, kennis van subsidies. Door de openheid en transparantie is er een vertrouwensband ontstaan. Dit is ook noodzakelijk wanneer er een niet eerder toegepaste installatie gerealiseerd moet gaan worden.”

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Jan-Willem – IFF

Luchtbehandeling

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Luchtbehandeling

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.