Klimaatsimulatie

DKC Totaaltechniek is de full service partner op het gebied van klimaatsimulatie. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

DKC Totaaltechniek:
de full service partner in klimaatsimulatie

Je kunt bij ons terecht voor het gehele traject rondom klimaatsimulatie. Is er een product dat getest moet worden onder bepaalde klimaatcondities, dan helpen wij je van A tot Z om dit te bewerkstelligen. Dat proces begint natuurlijk met jouw vraagstuk.

Video afspelen

Regelmatig zitten we met adviseurs rond de tafel om de ideeën al vóór een aanbesteding te bespreken. Zo zorgen we ervoor dat er een goed uitgewerkt plan wordt geschreven – en de eindklant precies weet waar hij aan toe is. We hebben een flink aantal jaar ervaring. Die ervaring zetten we keer op keer in om het beste resultaat te behalen. Jouw voordeel? Je kunt producten nauwkeurig testen voordat ze op de markt komen. Zo weet je 100% zeker dat het product doet wat je belooft.

We ontwerpen, leveren en monteren ruimtes voor het testen en opslaan van verschillende producten. Werken met verschillende producten betekent ook werken met verschillende condities. We zijn gespecialiseerd in het creëren van de optimale condities voor jouw product. Dat wil zeggen: we maken klimaatkamers en -kasten speciaal op maat. Hoe groot of klein ook. Zo kun je als geen ander testen hoe een product reageert onder bepaalde omstandigheden.

Het plaatsen van de kamers en kasten gebeurt nauwkeurig en professioneel. We zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort. We voeren dan ook IQ/OQ tests uit en kalibreren de installatie. Uiteraard kun je ook op ons rekenen met onze service- en onderhoudsdienst die 24/7 voor je klaar staat. Zo blijft jouw klimaatsimulatie-apparatuur altijd up and running.

Onze producten

Klimaattechniek is een breed begrip. Eigenlijk omvat het alles om een optimaal klimaat te bewerkstelligen. Zélfs in een omgeving waar het klimaat allesbehalve optimaal is. Dit doen we onder andere aan de hand van klimaatkamers en -kasten.

Een klimaatkamer of klimaatkast is een gecontroleerde omgeving waarin de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtsamenstelling en andere parameters nauwkeurig kunnen worden geregeld. Deze kamers worden vaak gebruikt in onderzoeks- en ontwikkelingsinstellingen, industrieën en laboratoria om verschillende klimaatomstandigheden te simuleren en de effecten ervan op materialen, producten, planten, dieren en andere objecten te bestuderen.

Onze op maat gemaakte klimaatkamers en -kasten bieden je de mogelijkheid om realistische omgevingsomstandigheden na te bootsen en de impact ervan te bestuderen zonder afhankelijk te zijn van natuurlijke omstandigheden of veldexperimenten. Dat betekent dus dat jij op ieder gewenst moment kunt testen hoe een product reageert op bepaalde omstandigheden.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Oplossingen

Nu ben je natuurlijk ontzettend onder de indruk van de producten die we bieden, maar vraag je je wellicht wel af of ze van toepassing zijn op jouw specifieke vraagstuk. Het antwoord op die vraag is waarschijnlijk “ja”.

Onze specialisten hebben een flinke bak ervaring op het gebied van klimaatsimulatie. Daarom kunnen we nagenoeg alles maken wat nodig is om jouw product te testen. We maken de kamers en kasten vaak speciaal op maat op basis van de wensen en behoeften van onze opdrachtgever. Dit gaat van onderzoek en ontwikkeling tot bewaren en conserveren.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen, dan kun je altijd even contact opnemen. We beantwoorden al je vragen graag.

Service en onderhoud

Temperatuur- en klimaatsimulatie is een vak apart. Afhankelijk van je wensen en behoeften levert, ontwikkelt, onderhoudt en kalibreert DKC Totaaltechniek testkasten en -kamers voor uiteenlopende doeleinden.

De plaatsing van machines gebeurt met uiterste precisie. Onze vakmensen vertrekken niet voordat alles goed werkt en uitvoerig getest is.

We snappen het belang van goed werkende installaties. Daarom staat ons serviceteam 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om bij te springen als dat nodig is.

Advies op maat

Wilt u graag meer weten of bent u benieuwd bij welke projecten wij in u kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag welke oplossing het beste bij u past.

Alex Liefbroer
Accountmanager Koudetechniek

Foto-alex-liefbroer

Alex Liefbroer

Accountmanager Koudetechniek

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Klimaatsimulatie

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Klimaatsimulatie

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.