Service en onderhoud

Onze klimaatkamers en -kasten simuleren het door jou gewenste klimaat. We maken ze precies zoals jij hem wil.

Gekwalificeerde onderhoudsdiensten voor alle klimaatsystemen

Klima-Testtechniek (onderdeel van DKC Totaaltechniek) beschikt over een eigen service afdeling. Onze experts kunnen service en onderhoud verrichten aan alle merken temperatuur- en klimaatkasten. De gespecialiseerde service technici zijn geschoold om adequaat en efficiënt service en onderhoud te kunnen verrichten. Daarbij beschikken de service technici over de benodigde gekalibreerde apparatuur.

Uiteraard zijn de techneuten van onze servicedienst volledig gecertificeerd, bijvoorbeeld op het gebied van F-gassen. Daarmee kunnen zij alle wettelijk verplichte controles en inspecties worden uitgevoerd. We kunnen verschillende diensten uitvoeren voor alle merken.

Service

Upgraden en modificeren

Voldoet bestaande apparatuur niet meer aan de wensen doordat eisen en/of normen veranderen? Vaak is het mogelijk apparatuur te upgraden of te modificeren. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden:

Onderhoudscontract

Je wilt het aantal ongeplande storingen natuurlijk zoveel mogelijk minimaliseren. Daarnaast staat veiligheid uiteraard hoog in het vaandel. DKC biedt daarom onderhoudscontracten aan.

Ons preventief onderhoud richt zich op het controleren van specificaties en veiligheid. De resultaten die hieruit voortkomen worden op een professionele manier geprotocolleerd. Eén van de opties in een onderhoudscontract is de kalibratie van relevante grootheden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de betreffende apparatuur periodiek wordt geïnspecteerd.

De voordelen op een rij:

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Klanten over
DKC Totaaltechniek

“Er is een unieke band ontstaan met als basis eerlijkheid, openheid en transparantie. Het “ontwerp-groepje” bestond uit de juiste personen met de benodigde kennis en kunde; enthousiaste techneuten, kennis van bedrijfsprocessen, kennis van subsidies. Door de openheid en transparantie is er een vertrouwensband ontstaan. Dit is ook noodzakelijk wanneer er een niet eerder toegepaste installatie gerealiseerd moet gaan worden.”

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Jan-Willem – IFF

Service en onderhoud

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Service en onderhoud

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.