Airconditioning

Een optimaal binnenklimaat heeft niet alleen met temperatuur te maken. Ook de luchtkwaliteit is een belangrijke factor.

Airconditioning is essentieel voor elk seizoen

‘s Zomers hebben we het véél te heet, ‘s winters raken we niet uitgepraat over de kou. We kunnen er wat van met z’n allen. Maar goed: de optimale temperatuur is ook wel gewoon heel prettig. Een goede airconditioning kan daarbij helpen. Wist je dat de beste deals worden gesloten bij een temperatuur van 18,4 °C en dat kleding passen het beste gaat bij 19,5 °C? Omzetgroei, mede mogelijk gemaakt door het juiste binnenklimaat. Hoog tijd om je daar eens in te verdiepen dus.

Altijd het juiste klimaat met airconditioning

Airconditioning is op veel plekken gewenst. Of het nou gaat om een klimaatkamer, een laboratorium, een kantorencomplex, een winkelcentrum of een productiehal: DKC staat voor je klaar. We zoeken – en vinden – altijd de juiste oplossing om de ideale klimaatcondities te realiseren voor de zakelijke markt.

Onze technische adviseurs staan voor je klaar

Een optimaal binnenklimaat heeft niet alleen met temperatuur te maken. Ook de luchtkwaliteit is een belangrijke factor. Onze technisch adviseurs staan klaar om te helpen en de luchtkwaliteit en temperatuur te optimaliseren. Heb je verschillende temperaturen nodig? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem. We hebben brede kennis en ervaring met verschillende sectoren en omstandigheden, zoals de foodsector, laboratoria en het bewaren van belangrijke documenten, waarvoor we over de juiste technieken beschikken.

Energiezuinige airconditioning

Het zal je niet verbazen dat we ook hier weer streven naar de meest energiezuinige oplossing voor de betreffende situatie. We werken met merken als Mitsubishi, Toshiba en Daikin. Hiermee ben je verzekerd van een energiezuinige installatie die in de meeste gevallen ook nog eens onder de EIA-regeling valt.

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Regina van Berkom
Secretariaat

Regina van Berkom

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

“Er is een unieke band ontstaan met als basis eerlijkheid, openheid en transparantie. Het “ontwerp-groepje” bestond uit de juiste personen met de benodigde kennis en kunde; enthousiaste techneuten, kennis van bedrijfsprocessen, kennis van subsidies. Door de openheid en transparantie is er een vertrouwensband ontstaan. Dit is ook noodzakelijk wanneer er een niet eerder toegepaste installatie gerealiseerd moet gaan worden.”

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Jan-Willem – IFF

Airconditioning

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Airconditioning

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.