DKC Totaaltechniek & Farma Alliantie

De Farma Alliantie is een netwerk van samenwerkende bedrijven die hoogwaardige diensten en producten leveren aan verschillende sectoren. Als onderdeel van deze alliantie profiteren onze klanten van kosten- en tijdsbesparingen dankzij deze unieke samenwerking.

Oorsprong Farma Alliantie

DKC Totaaltechniek maakt sinds de oprichting van de Farma Alliantie in juni 2023 deel uit van dit grootschalig netwerk aan experts op het gebied van onder meer temperatuurbewaking, laboratoriuminrichting, geclassificeerde gebouwen en laboratoriumapparatuur.

Door eerder in het proces de samenwerking op te zoeken hoeven opdrachtgevers minder tijd te steken in inkooptrajecten. Daardoor worden doorlooptijden en communicatielijnen korter. Met in onze gedachten het doel: kostenbesparing, diverse expertise en één aanspreekpunt. Samen met de leden uit de Farma Alliantie informeren wij de markt over de voordelen van onze samenwerking. Dat leidt tot het het uitvoeren van projecten waarbij de planning en budgetten veel makkelijker gewaarborgd blijven. De juiste partijen op het juiste moment is daarbij een belangrijk onderwerp.

Waar kunnen we je mee helpen?

Klimaatkamers en -kasten

Wij begrijpen het belang van realistische producttesten. Daarom hebben we geavanceerde klimaatsimulatiekamers en -kasten ontwikkeld. Met deze faciliteiten kunnen we een breed scala aan klimaten nabootsen, van extreme hitte tot bittere kou. Hierdoor kunnen we grondige evaluaties van productprestaties uitvoeren en indien nodig verbeteringen aanbrengen.

Labs

Naast de kamers en kasten realiseren wij met onze partners ook complete labs voor tijdelijke en vaste uitvoering. Ook hierin worden vaak extreme condities verwacht. We begrijpen dat elk product uniek is en specifieke testvereisten heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften.

Service

Met het oog op het bieden van uitstekend onderhoud en service fungeren wij als betrouwbare partner met onze eigen (24-uurs) service. Hier kunnen klanten naar hartenlust verschillende servicecontracten afsluiten, waardoor wij hen volledig kunnen ontzorgen. Ons doel is om op alle fronten een waardevolle partner te zijn, waarbij wij de behoeften van elke klant begrijpen en tegemoetkomen.

Samenwerking in projecten

DKC Totaaltechniek onderscheidt zich door de unieke samenwerking met de Farma Alliantie. Ieder lid van dit collectief brengt zijn eigen specialisatie en expertise in, waardoor DKC Totaaltechniek turn-key projecten kan realiseren die naadloos op uw wensen aansluiten. Van het ontwerp van uw ziekenhuis tot de inrichting van laboratoria, temperatuur- en kwaliteitsbewaking en de installatie van klimaat- en koelruimtes: samen met de Farma Alliantie-leden biedt DKC Totaaltechniek u een allesomvattende oplossing. Alex Liefbroer, Accountmanager DKC Koudetechniek licht toe: “Als trots lid van de Farma Alliantie brengt DKC Totaaltechniek haar expertise in klimaatsimulatie naar de tafel, terwijl we profiteren van de collectieve know-how en versterkende samenwerking met andere vooraanstaande bedrijven in de sector. Zo maken we elkaar sterker en de gezondheidszorg beter.”

Meer weten over de leden van de Farma Alliantie? Download dan onderstaande brochure.

Advies op maat

Wilt u graag meer weten over de Farma Alliantie of bent u benieuwd bij welke projecten wij in u kunnen ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag welke oplossing het beste bij u past.

Alex Liefbroer
Accountmanager Koudetechniek

Foto-alex-liefbroer

Alex Liefbroer

Accountmanager Koudetechniek

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

DKC Totaaltechniek & Farma Alliantie

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

DKC Totaaltechniek & Farma Alliantie

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.