Koelinstallaties

De industrie kan niet zonder koelinstallaties. Of het nou gaat om koelcellen, vriescellen, chillers of snelvriezers: DKC Totaaltechniek zorgt voor oplossingen op maat.

De industrie kan niet zonder koelinstallaties. Of het nou gaat om koelcellen, vriescellen, chillers of snelvriezers: DKC Totaaltechniek zorgt voor oplossingen op maat. Dit doen we met de nodige kennis en ervaring, zodat je gegarandeerd bent van optimaal werkende installaties. Hierbij houden we duurzaamheid en milieuvriendelijke koudemiddelen altijd in acht. DKC ontwerpt, installeert, inspecteert en onderhoud werktuigbouwkundige-, elektrotechnische-, en koelinstallaties welke voldoen aan de huidige wetgeving en we staan 24 uur per dag voor je klaar, mocht er eventueel een storing optreden.

Dat doen we niet voor niets: binnen de industrie moeten koelinstallaties aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Energiezuinigheid is daarbij natuurlijk van harte welkom. Binnen de EU gelden strenge normen wat betreft emissies. Daar houden wij ons natuurlijk aan. Met een koelinstallatie van DKC kun je rekenen op kwaliteit met oog op de door jou gestelde specificaties en de actuele wet- en regelgeving. We blijven innoveren en duurzaamheid staat – ook bij ons – hoog in het vaandel. Je kunt koelinstallaties onderverdelen in verschillende categorieën: koelinstallaties met natuurlijke koudemiddelen en koelinstallaties met synthetische koudemiddelen.

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Installaties werken non-stop – en wij dus ook. We vinden het belangrijk dat jij áltijd door kunt. Daarom bieden we de beste service.

Koelinstallaties met natuurlijke koudemiddelen

Natuurlijke koudemiddelen zijn beter voor het milieu. Ze tasten de ozonlaag niet aan en ze hebben weinig tot geen aardopwarmend vermogen (GWP). Deze middelen kunnen worden toegepast als alternatief voor chloorhoudende koudemiddelen (HCFK) en koudemiddelen met een hoger aard-opwarmend vermogen (HFK’s). Natuurlijke koudemiddelen zijn onder andere ammoniak, koolstofdioxide, propaan, butaan of pentaan.

Koelinstallaties met synthetische
koudemiddelen

Hoewel we het milieu natuurlijk het liefst zo min mogelijk belasten, is een koelinstallatie met synthetisch koudemiddel soms een betere en veiligere oplossing. Synthetische koudemiddelen zijn (H)CFK’s en HFK’s. Hiervoor gelden direct werkende Europese verordeningen met voorschriften die gericht zijn op het beschermen van het milieu, waar wij ons uiteraard aan houden. Sterker nog: we doen ons uiterste best om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Ons streven is om steeds verder te gaan met het ontwerpen van koelinstallaties met een zo laag mogelijke impact op het milieu zoals onder andere door het toepassen van koudemiddel met een zo laag mogelijke GWP. We denken altijd 2 stappen vooruit en onderzoeken telkens wat de duurzame alternatieven zijn. Zo houden we iedereen – inclusief het milieu waarin we leven – tevreden.

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Regina van Berkom
Secretariaat

Regina van Berkom

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Koelinstallaties

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Koelinstallaties

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.