Vriesinstallaties

Met onze ervaring en expertise durven we de garantie te geven dat we alle mogelijke vriessystemen voor je kunnen realiseren.

Wij zijn de expert voor alle mogelijke vriesinstallaties

Vriesinstallaties bestaan in allerlei soorten en maten. DKC Totaaltechniek beschikt gelukkig over voldoende kennis en kunde om je hier wegwijs in te maken. Met de ervaring en expertise die we in huis hebben durven we de garantie te geven dat we alle mogelijke vriessystemen voor je kunnen realiseren.

Waar kunnen we je mee helpen?

Realisatie

Of je nou op zoek bent naar kleine, eenvoudige koel- of vriescellen of naar volledig geautomatiseerde, energiezuinige koel- of vriessystemen van groot formaat: wij realiseren het graag voor je.

Proces

We staan je graag bij in het hele proces. Daarmee bedoelen we écht het complete proces: van ontwerp tot bouw en van levering tot montage. Onze systemen zorgen ervoor dat de producten bij optimale conditie worden bewaard.

Service

Onze 24-uurs servicedienst staat voor je klaar om je uit de brand te helpen, mocht er een storing optreden. Zo kun je zo snel mogelijk weer aan de slag.

Van ontwerp tot realisatie

Zoals je hebt kunnen lezen laat DKC Totaaltechniek je niet in de kou staan. Ten minste, niet tijdens het realisatieproces – zodat je daarna wél de kou in kunt. Tijdens de ontwerpfase houden we rekening met verschillende factoren om te kijken op welke manier we het energieverbruik zoveel mogelijk kunnen reduceren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruik van natuurlijke koudemiddelen. Zo kan DKC zich profileren als full service partner. We denken graag mee vanaf het begin, zodat we je tijdens het proces goed kunnen begeleiden. Zo kunnen we kostenefficiënt werken. Wel zo prettig.

AGF koeling

Het telen, bewaren, vervoeren en verhandelen van groente en fruit vergt dagelijks veel aandacht. De kwaliteit van de producten is sterk afhankelijk van externe factoren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat die kwaliteit achteruit gaat door de machines en installaties waar je mee werkt. DKC heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en renovatie van ULO koel- en vriescellen. Dat beperkt zich niet tot enkele cellen: ook voor grotere complexen draaien wij onze hand niet om. Onze experts gaan graag de uitdaging aan om samen met jou een installatie te ontwerpen die precies op jouw vragen en wensen is afgestemd. Hierbij houden we rekening met verschillende vragen, zoals:

Hoe energiezuinig moet de installatie zijn?

Aan welke specificaties moet hij voldoen?

Wilt u de installatie op afstand controleren?

Zijn de koelcellen goed beveiligd?

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Regina van Berkom
Secretariaat

Regina van Berkom

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Vriesinstallaties

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Vriesinstallaties

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.