KSW

1 januari 2023 zal officieel de boeken ingaan als de start van onze nieuwe B.V. genaamd: DKC KSW B.V. oftewel kleinschalig werk.

De kleine verbouwing

De naam zegt het al: KSW staat voor de kleine verbouwing binnen een bedrijf of organisatie, zoals zorgcentra, kantoorpanden, distributiecentra’s en winkelpanden. Dit betreft de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties op de zakelijke markt. Onze vakmensen weten alles van de nieuwste innovaties om bij te kunnen dragen aan onder andere het verbeteren van de energie-efficiëntie, duurzaamheid en comfort in gebouwen.

E-Keuringen

KSW zal naast de kleine verbouwing ook keuringen uitvoeren, we hebben het dan over E-keuringen. Het beheer- en onderhoudsbeleid voor technische installaties is in hoge mate bepalend voor de veiligheid, bedrijfszekerheid, energiezuinigheid, milieueffecten en de levensduur van de installatie. Bij DKC Totaaltechniek vinden wij het belangrijk om op hoog kwaliteitsniveau inspecties, emissiemetingen en onderhoud uitvoeren aan technische installaties, waaronder stookinstallaties, elektrische installaties en arbeidsmiddelen.

Scope 1

Toestellen waarbij de verbrandingslucht zich met de brandstof mengt ten gevolge van de impulswerking van de uitstromende brandstof in de brander en door de verbrandingsgassen ontstane thermische trek. Inclusief toestellen met premixbranders of verbrandingsgasventilator.

Scope 8

Is een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van een vaste elektrische installatie. Deze inspectie is gebaseerd op de Nederlandse norm NEN 3140 Bedrijfsvoering van elektrische installaties – Laagspanning.

Scope 10

Is een inspectie en een gestandaardiseerde veiligheidsinspectie van uw elektrisch materieel gericht op het brandrisico.

Werktuigbouwkundige installaties

Installatietechniek W (werktuigbouwkunde) omvat eigenlijk alle installaties binnen een gebouw. Denk daarbij aan rioleringen, sanitair, waterinstallaties, CV-installaties, waterpompen en luchtbehandeling. 

Kortom, de werkzaamheden in de installatietechniek zijn gericht op het creëren van een comfortabele, veilige en duurzame omgeving in gebouwen, door middel van technische installaties en systemen. Onze w-installateurs houden zich bezig met verschillende soorten installaties in verschillende typen gebouwen. 

Elektrotechniek

In 2022 heeft DKC Totaaltechniek de organisatie Van Santvoort overgenomen. Dat betekent dat DKC Totaaltechniek óók de werkzaamheden omtrent elektrotechniek onder haar hoede neemt.

De gloednieuwe B.V. laat de communicatielijnen bij DKC Totaaltechniek nog korter, succesvoller en flexibel acteren. Op deze manier werken we de kleinere projecten nog efficiënter af en pakken we de zaken doelgerichter op, passend bij de opdracht. Daardoor zijn de faalkosten minimaal, kunnen wij snel schakelen en op kortere termijn opleveren.

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Ellen van Aalst
Secretariaat

Ellen van Aalst

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Renesas

“De samenwerking heb ik als prettig en duidelijk ervaren, ook erg fijne enthousiaste monteurs die die weten wat ze doen. Zij hebben goed rekening gehouden met onze mensen die hier intern toch met hun werzaamheden bezig waren.”

Schotpoort Nieuwegein

“DKC heeft ons vanaf kennismaking tot aan installatie uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Ook tussentijdse aanpassingen werden snel en adequaat opgepakt. Dankzij het maatwerk van DKC kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van de beste koel-/vriesoplossingen.”

Swissport Schiphol

“De samenwerking is altijd goed, DKC Totaaltechniek heeft goede service en weet altijd een passende oplossing te bieden, dus kortom een goede partner.”

Chefs Culinar

“Wij zijn verheugd met de buitengewone samenwerking met DKC Totaal Techniek te belichten. Sinds het begin van onze samenwerking hebben zij zich bewezen als een uiterst competente en toegewijde partner op het gebied van installatietechniek. Wij zijn ervan overtuigd dat DKC Totaal Techniek een waardevolle partner is voor elk project en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking.”

Exeter Apeldoorn

“De samenwerking met DKC is fijn verlopen. Na het uitvallen van onze projectleider door ziekte werd dit snel opgevangen en is verder alles goed verlopen.”

Nutreco

“Het geleverde product is zeker in overeenstemming met onze verwachtingen. De communicatie ging goed. Je merkt dat er een brede kennis en ervaring aanwezig is. Wij geven de samenwerking een 8, bij een volgend project kiezen wij zeker weer voor DKC.”

Geodis Schiphol

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt. Met oog voor kwaliteit, flexibiliteit en goed teamwork, bedankt GEODIS Schiphol DKC totaaltechniek voor de realisatie van ons Pharma magazijn.”

IFF

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

KSW

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

KSW

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.