Service en onderhoud

In het geval van een storing zorgen wij ervoor dat je snel en adequaat geholpen wordt. Dat is waar DKC Service en onderhoud voor staat.

Service en onderhoud

Onze moderne, technische installaties zijn zeer complex en vragen om specialistisch onderhoud. Onze monteurs beschikken allemaal over de vereiste vakkennis en gereedschappen op het gebied van verwarming-, koude- en ventilatietechnieken alsmede meet- en regeltechnieken. In het geval van een storing zorgen wij ervoor dat je snel en adequaat geholpen wordt. Dat is waar DKC Service en onderhoud voor staat.

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Na installatie bieden wij onze klanten een service- en onderhoudscontract aan, zo ben je verzekerd van duidelijke servicevoorwaarden en tevens geeft dit inzicht in de aankomende kosten op lange duur en op levensverwachting van jouw installatie. Het meerjaren onderhoudsplan komt hierbij steeds vaker aan bod. Dit is een langetermijnplanning voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoud aan de installatie. Door middel van MJOP voorkom je onvoorziene kosten.

Onze expertise bestaat uit

Allround service en onderhoud

Planmatig onderhoud (MJOP)

Koeltechnisch onderhoud

Wettelijke keuringen en inspecties

Meet- en regeltechnisch onderhoud

Bewaken, beheren en monitoren van gebouwbeheersystemen (GBS)

Ontzorgen op het gebied
van totaaltechniek

Hebben jullie een installatie die niet door DKC Totaaltechniek ontworpen en geïnstalleerd is, dan is het mogelijk om ook bij ons een servicecontract af te sluiten. Wij inventariseren de installaties vooraf en adviseren je over het onderhoud op basis van het gebruik en je wensen. Afhankelijk daarvan wordt immers bepaald hoe vaak er onderhoud nodig is. 

DKC Totaaltechniek is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor storingen.

Oplossingen

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Regina van Berkom
Secretariaat

Regina van Berkom

Secretariaat

Daarom DKC

Missie en visie

Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.

Werkwijze

Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort – en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.

Certificeringen

DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssyssteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Missie en visie
Met een flinke dosis deskundigheid en flexibiliteit ontzorgen we zowel bestaande als nieuwe klanten met het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.
Lees meer
Werkwijze
Korte lijnen en snel schakelen. De lijnen zijn dan ook kort - en de relaties lang. Door de compacte teams zijn we in staat om direct te acteren op de vraag van onze opdrachtgever.
Lees meer
Certificeringen
DKC Totaaltechniek staat voor kwaliteit en veiligheid gedurende het volledige proces. Ons kwaliteitssysteem is vastgelegd in een kwaliteitshandboek en geïntegreerd in de gehele organisatie.
Lees meer
Symeres is een chemisch laboratorium in de omgeving van Nijmegen. Zij ontwerpen en synthetiseren nieuwe moleculen voor medicijnonderzoek.

Klanten over
DKC Totaaltechniek

Symeres

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

W3 Solutions

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Banken Champignons

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

WeGrow

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Klanten over
DKC Totaaltechniek

“Er is een unieke band ontstaan met als basis eerlijkheid, openheid en transparantie. Het “ontwerp-groepje” bestond uit de juiste personen met de benodigde kennis en kunde; enthousiaste techneuten, kennis van bedrijfsprocessen, kennis van subsidies. Door de openheid en transparantie is er een vertrouwensband ontstaan. Dit is ook noodzakelijk wanneer er een niet eerder toegepaste installatie gerealiseerd moet gaan worden.”

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Jan-Willem – IFF

Service en onderhoud

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Service en onderhoud

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.