24/7 service dienst

Bij DKC Totaaltechniek kun je rekenen op onze goed geëquipeerde storingsdienst, die jouw installatie in no-time weer operationeel krijgt.

Stilstand van industriële bedrijfsprocessen kan jouw onderneming forse schade berokkenen. Dan is het van groot belang de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Bij ons kun je rekenen op onze goed geëquipeerde storingsdienst, die jouw installatie in no-time weer operationeel krijgt. Er kan een keuze gemaakt worden voor onze ad-hoc service of voor een servicecontract.

Op afstand meekijken

Via een gebouwbeheersysteem kunnen wij diverse installaties en parameters controleren en in de gaten houden. Hierdoor kunnen wij in veel gevallen een storing al zien aankomen en de installatie zodanig wijzigen om deze te voorkomen. Desondanks zijn sommigen storingen niet te voorkomen. Doordat wij mee kunnen kijken via het gebouwbeheersysteem weten wij precies welke monteur geschikt is om de storing te verhelpen.

24 uurs servicediensten

DKC Totaaltechniek is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om de storing op te lossen. Op deze manier geef jij jezelf garantie dat het bedrijf continu draaiende blijft. Bel je midden in de nacht voor een dringende storing? Zelfs dan krijg je een monteur aan de lijn om direct samen tot een oplossing te komen.

Langdurige samenwerking

Wij gaan altijd voor een langdurige samenwerking, daardoor bouwen wij echt een relatie op met de klant. Wij investeren continu in een team professionele, gemotiveerde service- en onderhoudsmedewerkers. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor professionaliteit en duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen.

Advies op maat

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met één van onze dames van het secretariaat, waar je terecht kunt voor ál je vragen. We bespreken graag welke oplossing het beste bij je past.

Regina van Berkom
Secretariaat

Regina van Berkom

Secretariaat

Klanten over
DKC Totaaltechniek

“Er is een unieke band ontstaan met als basis eerlijkheid, openheid en transparantie. Het “ontwerp-groepje” bestond uit de juiste personen met de benodigde kennis en kunde; enthousiaste techneuten, kennis van bedrijfsprocessen, kennis van subsidies. Door de openheid en transparantie is er een vertrouwensband ontstaan. Dit is ook noodzakelijk wanneer er een niet eerder toegepaste installatie gerealiseerd moet gaan worden.”

“Termen als “openheid”, “eerlijkheid” en “transparantie” zijn de laatste jaren veelvuldig gebruikte marketingtermen. Voor dit project kan ik zeker beamen dat zonder deze enthousiaste mensen en het vertrouwen in elkaar de slagingskans aanzienlijk kleiner was geweest.”

Jan-Willem – IFF

24/7 service dienst

Offerte aanvragen

152 arrow down

Loop je warm voor onze koelinstallaties, technische oplossingen of een van onze andere werkgebieden? Laat het ons weten. We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door op 'offerte aanvragen' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld, komt je aanvraag direct bij de juiste persoon binnen. We kunnen direct voor je aan de slag!

2. Contactmoment

Zodra we je offerte-aanvraag binnen hebben, nemen we contact met je op. We stellen je dan nog een paar aanvullende vragen, zodat we er zeker van zijn dat we je een passend voorstel kunnen doen.

3. Offerte ontvangen

Als wij van de hoed en de rand weten wat betreft jouw wensen, stellen we een passende offerte voor je op. Die offerte ontvang jij vervolgens in je mail. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt.

24/7 service dienst

Afspraak maken

152 arrow down

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
6604 LP Wijchen

We vinden het gezellig als je langskomt! Of wij komen naar jou, ook leuk. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Door op 'afspraak maken' te klikken, geef ik toestemming om mijn gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen. Voor meer informatie bekijk onze privacyverklaring.

Zo verloopt jouw aanvraag

1. Aanvraag versturen

Kunnen we je helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen je natuurlijk graag. Vul het contactformulier in en we gaan voor je aan de slag.

2. Datum plannen

Als we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we kijken welke specialist je verder kan helpen. Die specialist neemt dan contact met je op om een datum in te plannen. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor.

3. Welkom bij DKC

De koffie staat klaar, nu jij nog! We ontvangen je graag op ons kantoor in Wijchen om de mogelijkheden met je te bespreken. Onze specialisten zijn niet voor één gat te vangen, dus kom maar op met je vraag.